Leerlingen Hanke de Hoogh presenteren zich in Stadstuin de Schelp

Foto: Stadstuin de Schelp

Nieuwe talenten presenteren zich vanmiddag van af 15.00 uur in Stadstuin de Schelp wanneer verschillende leerlingen van Hanke de Hoogh hun zangkunsten laten horen.

Diverse muziekstijlen

Leerlingen in de leeftijd van 8 tot 80 jaar volgen in diverse muziekstijlen zangles bij Hanke; en presenteren zich zondag a.s. met muzikale begeleiding door Joep Moonen (piano) en Marcel la Haye (gitaar) in de tuin. Hanke de Hoogh is geen onbekende in de musicalwereld. Zij zong van haar achtste tot haar zeventiende bij de Oosterhoutse Nachtegalen, vervolgens is zij klassieke zang gaan studeren op het conservatorium. Na haar afstuderen voor het diploma Docerend Musicus, vervolgde zij haar studie in Den Haag tot Uitvoerend Musicus.In 1996 werd zij aangenomen bij de musical Cats van Joop van de Ende waar zij ook haar danskunsten ten tonele kon brengen. Na Cats volgde The Sound of Music bij het Ballet van Vlaanderen in 1997. Inmiddels geeft zij al enkele jaren zangles (pop, jazz, musical en klassiek) aan zangers in spe uit Oosterhout en omgeving.

Joep Moonen

Joep Moonen is een veel gevraagd begeleider voor koren en solisten en maakte een groot aantal buitenlandse concertreizen. Als muzikaal leider is hij verbonden geweest aan de Fontys dansacademie in Tilburg. Tevens is hij o.a. jarenlang begeleider van zowel het Westlands Mannenkoor als het Westlands Dameskoor. 15 juni a.s. zal hij de Jostiband begeleiden bij het optreden bij het ballonnenfestival voor Rotary Oosterhout.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen