Onafhankelijke cliëntondersteuning voor alle Oosterhouters

Foto: Surplus Welzijn

Onafhankelijke cliëntondersteuners zijn er voor iedereen die een vraag heeft over zorg en ondersteuning. Cliëntondersteuners staan naast je. Ze kennen de wetten en regels, weten welke mogelijkheden er zijn en wijzen u de weg. De ondersteuning is gratis.

Hulp bij zorg en ondersteuning

Het is niet altijd makkelijk om uw weg te vinden in de mogelijkheden, wetten en regels op het gebied van zorg en ondersteuning. Heb je vragen? Of loop je tegen problemen aan? Neem contact met de onafhankelijke cliëntondersteuners. Denk hierbij voorbeeld aan vragen over traplift, mantelzorg en woningaanpassing. Maar ook als het gaat om schulden of psychische problemen kun je terecht bij de onafhankelijke cliëntondersteuners van Surplus Welzijn of MEE.

Hoe werkt onafhankelijke cliëntondersteuning?

Heb je een vraag? Neem dan zelf contact op met Surplus Welzijn Oosterhout of MEE Plus Brabant Noord. Zij helpen je dan meteen verder. Bijvoorbeeld door het geven van informatie. Is jouw vraag groter? Dan bespreken ze telefonisch welke stappen je verder kunt nemen. En als het nodig is, plannen ze een afspraak om je hierbij te ondersteunen of verwijzen ze je door.

Meer informatie

Surplus Welzijn Oosterhout is te vinden aan de Klappeijstraat 44 en is telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer 0162 748600. MEE Plus Brabant Noord is te vinden aan de Dillehof 71 en zij zijn telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer 0416 67 55 00.

Begin je dag voortaan met het nieuws uit je eigen stad met onze gratis nieuwsbrief. KLIK HIER en geef je op.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen