Vanmiddag ‘stille’ kermis met minder prikkels, vanavond Hollandse Avond

Foto: Oosterhout Nieuws

Op dinsdagmiddag 21 augustus 2018 is het tussen 13.00 en 17.00 uur Stille Kermis. Zonder flikkerende lichtjes, met minder hard geluid en minder snel draaiende attracties. Vooraf opgeven is niet nodig. Vanavond is het vanaf 20.30 uur Hollandse Avond op de Markt met optredens van onder andere Leen Zijlmans en Thom Craane. Entree is gratis.

Stille Kermis

De Stille Kermis is vanmiddag speciaal voor kinderen/volwassenen die graag op een rustige manier (zonder al te veel prikkels) kermis willen vieren. Attracties gaan minder hard, het geluid staat wat zachter en de flikkerende lichtjes blijven uit. Zo hebben mensen met een beperking en/of mensen met bijvoorbeeld autisme, ADHD, ADD, PDD NOS, HSP/HSS, epilepsie ook een fijne kermismiddag. In tegenstelling tot voorgaande jaren is aanmelden dit jaar niet nodig. Je betaalt de normale entreeprijs.

Hollandse Avond & Pierewaaiers

Vanavond wordt het een groot meezingfeest op de Markt. Vanaf 20.30 uur is het een Hollands Feestje met onder andere DJ René, Leen Zijlmans, Thom Craane en Raymond! Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door Chefz Proeflokaal en d’Apotheek. Ook CV De Pierewaaiers zal vanavond van zich laten horen wanneer zij een verrassingsoptreden geven op de Markt. Zij zullen enkele setjes muziek blazen ter hoogte van Lounge & Dance Café Seven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen