Redelijke opkomst bij Film in het Park ondanks het weer

Foto: Oosterhout Nieuws

Zaterdagavond organiseerde JCI Oosterhout (voorheen de JuniorKamer) voor de vierde maal de openluchtbioscoop Film in het Park. Ondanks het slechte weer overdag was een mooie heldere avond. Ruim 125 man heeft gratis kunnen genieten van de film Last Vegas. 

Klapstoeltje mee en genieten

Hoewel er een goede bar was ingericht met diverse drankjes en hapjes, is het sympathieke van dit evenement dat iedereen zijn eigen eten en drinken mee mag nemen. Naast klapstoeltjes werden dus ook bolderwagens vol met blikjes bier, worst, kaas en nootjes meegenomen. En ondanks het feit dat het overdag slecht weer was, leken de weergoden de JCI goed gezind. De laatste druppels vielen rond half negen en de rest van de avond konden de ruim 125 aanwezigen genieten van de komische film Last Vegas tijdens een droge, heldere avond.

Lustrumeditie

Ooit is Film in het Park begonnen als een cadeautje voor de stad wegens het 40-jarige jubileum. Maar inmiddels is de openluchtbioscoop niet meer weg te denken van de Oosterhoutse evenementenkalender. De organisatie gaat ervan uit dat er volgend jaar een speciale lustrumeditie zal worden georganiseerd wegens het 45-jarig bestaan van JCI Oosterhout.

Volgende evenement FutureTalks

JCI Oosterhout is ondertussen ook al druk bezig met de organisatie van het volgende evenement. Op 11 oktober organiseren zij de eerste editie van FutureTalks, hét nieuwe Oosterhoutse netwerkevent. Tijdens dit evenement nemen autocoureur Jan Lammers, trendwatcher Sander Duivestein en Lianne van Veen van Picnic je mee op een tijdreis naar de toekomst. Daarnaast worden de nieuwe Business Keetje Award en de Young Business Keetje Award voor de allereerste keer uitgereikt. De avond wordt door Anne-Marie Fokkens (bekend van Omroep Brabant) in goede banen geleid en muzikaal omlijst door DJ Mell Tiërra. Kaarten kosten 45 euro per stuk incl hapjes en drankjes. Voor kaarten en meer informatie klik je op de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen