Uniek culinair pop-up restaurant Masterchefs als fondsenwerving voor De Pannehoef

Foto: Masterchefs Culinaire Pop-up

Vier topkoks ontmoeten elkaar en koken op donderdag 25 eb vrijdag 26 oktober een culinair vijf-gangen menu in een live cooking show in het Culinaire pop-up restaurant Masterchefs in De Pannehoef. Als speciale gast komt uit Australië Ben Ungermann, finalist van Masterchef Australië 2017, samen koken met de Oosterhoutse topkoks Bram Helleman (Zout & Citroen), Pascal Ariëns (By Pascal) en Patrick van Haaren (Salud foodgroup).

Live cooking show

De chefs bereiden hun topgerechten op een podium in de zaal en kun je dat volgen op een beeldscherm alsof je er in de keuken naast staat. Op vrijdag 26 oktober kookt Ben Ungermann samen met Patrick van Haaren de gerechten ook weer in een live cooking show. Voor dit unieke pop-up restaurant wordt de grote zaal van Productiehuis de Pannehoef omgebouwd tot een stijlvolle eetgelegenheid. De verenigingen en gebruikers van de Pannehoef verzorgen een culturele noot voor en na het diner.

Opbrengst naar het goede doel

De Stichting huis voor Amateurs, beheerder van productiehuis de Pannehoef, organiseert in samenwerking met de Stichting Bevordering podiumkunsten Oosterhout deze fondswervingsactie. De opbrengst van Masterchefs Culinaire pop-up restaurant komt ten goede aan de inrichting van de centrale ontmoetingsruimte van De Pannehoef, zodat men elkaar daar kan ontmoeten en er mooie samenwerkingen kunnen ontstaan.

Daar moet je bij zijn!

Deze unieke culinaire ervaring waar vier topkoks op één avond koken en laten zien hoe zij hun gerechten bereiden kost 125 euro per persoon. Je krijgt daarvoor een vijf-gangen menu inclusief dranken. Het is ook mogelijk om een tafel van tien personen te reserveren. De ontvangst van de gasten is vanaf 19.00 uur en het diner begint om 20.00 uur. Het Culinaire Pop-up Restaurant Masters is te vinden in Productiehuis de Pannehoef aan de Wilhelminalaan 57-59.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen