Kunstweekend van Houts Twaalf Uurtje in de Corneliuskerk Den Hout

Foto: Houts Twaalf Uurtje

Na het succes in 2015 organiseert het Houts Twaalf Uurtje dit jaar wederom een kunstweekend in de Corneliuskerk op de Houtse Heuvel in Den Hout. Zaterdag 6 oktober tussen 13.00 en 17.00 uur en op zondag tussen 12.00 en 17.00 uur. Entree is beide dagen gratis.

Expositie

Er zullen zo’n 12 kunstenaars hun kunst tentoonstellen! Grotendeels uit Den Hout of directe omgeving. Tevens zijn er kunstenaars van de Vrachelse club die ook een aantal van hun werken tentoon stellen. Er zal een zeer uiteenlopende tentoonstelling te zien zijn met onder andere beelden, schilderijen, tekeningen, foto’s, harnassen, smeedwerk, textiele werkvormen, draadkunst e.d. 

Taxatie en bloemsierkunst

Op zondag is het naast het bezoeken van de tentoonstelling ook mogelijk om kunst te laten taxeren. Er zijn gerenommeerde taxateurs aanwezig je de waarde van een voorwerp of sieraad kunnen vertellen. De kosten hiervoor is 5 euro per 2 stuks. Het is ook nog mogelijk om een mooi bloemstuk in te sturen voor een bloemsierkunst wedstrijd. Deze bloemsierkunst zal door een vakkundige jury beoordeeld worden.

Muzikale omlijsting

Tijdens de expositie zal Donald Harting een klankschaalconcert verzorgen. Dit is muziek gemaakt door op klankschalen te spelen. Het is zachte rustgevende muziek, die het erg goed doet als achtergrondmuziek. Voor meer informatie kun je bellen met 06-23912153 of mailen naar [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen