Ook dit jaar weer Pietenhuis in Winkelcentrum Arendshof

Foto: Pietenhuis Oosterhout

Dit jaar is het de zesde keer dat de Pieten van Sinterklaas gezellig komen logeren in het Pietenhuis in het Winkelcentrum Arendshof. En er is weer een theatershow in Theater de Bussel!

Hij komt, hij komt…

Nog even wachten en Sinterklaas zet weer voet op Nederlandse bodem. En dit jaar logeren de Zwarte Pieten in het Pietenhuis voor het zesde jaar in Winkelcentrum Arendshof van woensdag 21 november t/m zondag 2 december. Je kunt weer komen spelen met de pieten op woensdag tussen 14.00 en 17.00 uur.  Op zaterdag tussen 12.00 en 17.00 uur en op zondag tussen 13.00 en 17.00 uur. Zoals altijd is het Pietenhuis gratis toegankelijk. Zo is Sinterklaas een leuk feest voor iedereen. In het Pietenhuis zul je de bekende gezichten van eerdere jaren tegenkomen, en zullen er veel leuke activiteiten gaan plaatsvinden. Ook dit jaar gaan de Zwarte Pieten weer pepernoten bakken, glittertattoo ‘s zetten, knutselen en nog veel meer! En ga jij de uitdaging aan voor de grootste Twister ooit samen met Twisterpiet?

Theatershow Pietencircus

Op 2 december zullen de Pieten na het grote succes van vorig jaar, weer terugkeren in theater de Bussel met de theatershow “Het Pietencircus”. Nathalie en Jeroen, van de Circusschool Oosterhout, willen graag ook Piet worden. Ze leren in het theater van de circuspieten hoe je Piet moet zijn. De Pieten stellen het duo echter behoorlijk op de proef en houden ze ook een beetje voor de gek. Zou het ze lukken een echte Piet te worden? En kunnen de kinderen ze daarbij helpen? Er staat een extra leuke verrassing te wachten voor elk kind. Wil je bij deze leuke, interactieve voorstelling zijn? Koop dan snel je kaartje via de link onderaan dit artikel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen