FNV lokaal Dongemond huldigt haar jubilarissen

De heer Verhoeven is al 70 jaar lid
De heer Verhoeven is al 70 jaar lid
Foto: FNV Lokaal Dongemond

In twee sessies werden in totaal 350 leden van FNV Lokaal Dongemond in het zonnetje gezet vanwege hun jarentrouwe lidmaatschap.

350 jubilarissen

Het is bij de vakbond een goede gewoonte om haar leden te belonen voor hun jarenlange trouwe dienst. Dit jaar werd bij maar liefst 350 mensen in onze regio de versierselen opgespeld. Dat gebeurde in twee sessies tijdens een boottocht door de Biesbosch. Maar liefst 183 mensen zijn 25 jaar, 81 van 40 jaar, 55 van 50 jaar, 26 van 60 jaar en er zijn ook 5 personen al 70 jaar lid van de vakbond.

Versierselen

Alle jubilarissen kregen van de afgevaardigde van het Bondsbestuur Pim Smit de speldjes voor de heren en de broches voor de dames opgespeld. Hij benadrukte vooraf nogmaals het belang van een sterke bond. Na het officiƫle gedeelte konden de mensen nog genieten van een mooie vaartocht en een lekker hapje en drankje.

FNV Lokaal Dongemond

FNV lokaal Dongemond bestaande uit Oosterhout, Geertruidenberg, Drimmelen ende gemeenten in het Land van Altena. Het samengaan van een aantal bonden zoals AbvaKabo, Bouw en Houtbond en Bondgenoten geeft dat de afdeling nu bestaat uit ruim 9000 leden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen