Eigen ‘Glazen Huis’ laat wensen bewoners Volckaert Oosterheem uitkomen!

Foto: Volckaert - Oosterheem

In 2011 stond er een echt Glazen Huis op de Markt. En ook dit jaar is ROZO Radio weer betrokken bij een marathonuitzending bij de actie ‘Glazen Heem’.

Glazen Heem

Op 19 december zijn Mieke Moorman en Clemens van den Berg door Wethouder Witte en Volckaertdirectrice Boekelman opgesloten in het ‘Glazen Heem’ in zorgcentrum Volckaert Oosterheem. Zij maken tot en met 23 december dagelijks tussen 10.00 en 22.00 uur live radio, samen met ROZO Radio. Het idee komt uiteraard van Het Glazen Huis van Radio 3FM.

Kom ook in actie!

Medewerkers van Oosterheem willen zo met het aanvragen van plaatjes en ludieke acties geld inzamelen voor het vervullen van wensen van bewoners die aan de wensboom hangen. Ook jij kunt je steentje bijdragen en ervoor zorgen dat de dromen van uit de wensboom uit zullen komen! Kom kijken in de Grote Zaal van zorgcentrum Volckaert Oosterheem aan het Aletta Jacobspad 1 en vraag een plaatje aan! Of bel voor een verzoeknummer 06-12046662. Gewoon doneren mag ook: NL03 RABO 0139 5862 02 ovv Glazen Heem. Alle giften zijn van harte welkom. Live meeluisteren kan ook via de onderstaande link:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen