Vandaag weer Repair Café in activiteitencentrum De Bunthoef

Foto: RepairCafé Oosterhout

Vandaag, zaterdag 30 maart, is het tussen 10.00 en 14.00 uur weer Repair Café in activiteitencentrum De Bunthoef vlakbij Winkelcentrum Zuiderhout. Het Repair Café Oosterhout is een gratis toegankelijke reparatie bijeenkomst. Er is gereedschap en materiaal aanwezig om allerlei soorten reparaties uit te voeren. De klokkenmaker en de naaimachine-reparateur zijn deze maand allebei aanwezig.

Diverse reparaties

Iedereen mag spullen meenemen die kapot zijn. De vrijwilligers van het Repair Café kunnen diverse reparaties uitvoeren, zoals aan kleding, textiel, computers, meubels,, elektrische apparaten, serviesgoed, speelgoed, sieraden, naaimachines, fietsen en andere zaken met wielen denk aan een rollator, kinderwagen, buggy of rolstoel. Ook is het mogelijk om je botte scharen, messen of klein gereedschap te slijpen.

Vrijwillige bijdrage

Eventueel benodigde nieuwe materialen of onderdelen zijn voor eigen rekening. Heb je een defect elektrisch apparaat, dan is het heel handig om behalve het apparaat ook de gebruiksaanwijzing mee te nemen of andere documentatie die je bij het apparaat geleverd hebt gekregen. In het Repair Café geef je slechts een vrijwillige bijdrage. Maar daar wordt je bij je reparatie dan ook geholpen door een vrijwilliger en krijg je geen garantie. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen