Dansgroep Mini Me houdt Closet Sale om WK droom waar te maken

Foto: Robert van Hensbergen

Op zondag 7 april houdt dansgroep Mini Me tussen 13.00 en 17.00 uur een Closet Sale van tweedehands (merk)kleding bij De Dansfabriek aan de Esdoornlaan.

WK droom

Tijdens de Closet Sale kun je tweedehands (merk)kleding shoppen tegen leuke prijsjes. Je kunt er terecht voor kinder-, tiener-, dames- en herenkleding. Alles ligt en hangt gesorteerd op maat. Géén mogelijkheid tot pinnen, toegang is gratis.

Mini Me

De opbrengst van deze Closet Sale komt ten goede aan de wedstrijddansgroep Mini Me van De Dansfabriek. Deze zes meiden van 10 en 11 jaar hebben zich geplaatst voor het EK en WK en willen hier heel graag naar toe gaan. Vandaar dat ze diverse activiteiten ondernemen om geld te verdienen/in te zamelen. Deze Closet Sale is er één van.

Zelf verkopen?

Wil je zelf ook kleding verkopen tijdens deze Closet Sale? Dat kan! Voor 10 euro kun je deelnemen. De opbrengst van de kleding/schoenen die je verkoopt is voor jezelf. Interesse? Stuur dan uiterlijk morgen een mail naar [email protected]. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie met verdere informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen