Lezing ‘Werk en Kanker’ bij Inloophuis Poppy’s

Foto: Inloophuis Poppy's

Op woensdag 17 april organiseert Inloophuis Poppy’s een lezing met als thema ‘Werk en Kanker’. De lezing start om 19.30 uur en de entree is gratis.

Werk hervatten na kanker

Als je kanker krijgt staat je wereld op z’n kop. Het omgaan en leven met en na kanker vraagt veel van je. Hoe ga je in zo’n situatie om met werkhervatting?  Voor veel mensen geeft werk betekenis aan het leven. Werken bij kanker is echter niet vanzelfsprekend. Het roept veel vragen op: Kan ik nog werken, hoe bouw ik mijn werk op en hoe kan
ik zelf de regie nemen? En wat zijn de financiële gevolgen en welke rechten en plichten heb ik?

Lezing van Helga Beekers

Tijdens de lezing ‘Werk en Kanker’ van Helga Beekers krijg je antwoord op vele vragen, waaronder:

  • de (late) gevolgen van de ziekte voor je werk
  • financiële gevolgen, rechten en plichten
  • mogelijkheden van werkhervatting en de rol van de betrokkenen tijdens je re- integratie

Helga Beekers is coach en psychosociaal therapeut en werkzaam als P&O-adviseur bij GGz Breburg met aandachtsgebied gezondheid en re-integratie. Tevens is zij ervaringsdeskundige en als vrijwilliger werkzaam binnen inloophuis Poppy’s.

Meer informatie

De lezing ‘Werk en Kanker’ wordt georganiseerd door Inloophuis Poppy’s op woensdag 17 april 2019. Inloop vanaf 19.00 uur, de lezing start om 19.30 uur. Na afloop is er gelegenheid tot napraten. Je vindt Inloophuis Poppy’s aan de Mathildastraat 31. Je dient je vooraf aan te melden via de onderstaande link.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen