Begijn le Bleu speelt ‘Toch Bedankt’ in De Schelleboom

Foto: Begijn leBleu

En cabaret ‘try out’ die eigenlijk geen try out meer is. Begijn is al meer dan tien jaar een graag geziene gast op de Nederlandse podia om zijn eigenzinnige stijl. Een waarachtig brok stand-up met een ferme knipoog naar het
Nederlandse cabaret” schreef een Vlaams dagblad. Een unieke gelegenheid om deze sympathieke Vlaming en zijn wereld vol prikkels, emoties en chaos weer eens te ervaren.

Veelzijdig Vlaams Cabaret

De wereld redden kan hij niet, daarom begint Begijn met zichzelf. Hij brengt herkenbare huis-, tuin- en keukenverhalen met een scherp randje. Verhaaltjes over vallen, opstaan en toch dankbaar zijn: grappig en relativerend. Toch bedankt ging in februari 2019 in Vlaanderen in première. Voor Begijn volgend seizoen de grote zalen in Nederland bezoekt, komt hij eerst naar De Schelleboom voor een Nederlandse Try Out Begijn is een veelzijdig man: comedian, tv-maker, foute vriend en voor altijd verbonden aan de hilarische auditie voor ‘So you think you can dance’. Zijn grote liefdes wielrennen en vogelspotten zijn de leidraad voor theatershows en podcasts geweest, maar nu is het weer tijd voor een comedy-solo op de Nederlandse en Vlaamse theaterpodia.

Meer informatie

De voorstelling ‘Toch bedankt’ (Try Out) van Begijn le Bleu is op zaterdag 11 mei in Vestzaktheater de Schelleboom aan de Mathildastraat, Aanvang 20.15 uur en de entree is 17,50 euro inclusief koffie vooraf en een drankje in de pauze. Bestellen kan telefonisch op 0162-437165 of direct via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen