Inloophuis Poppy’s zoekt onderhuurder voor nieuwe locatie in centrum

Foto: Inloophuis Poppy's

Het huurcontract voor de huidige locatie aan de Mathildastraat loopt binnenkort af en dus gaat Inloophuis Poppy’s verhuizen. Er is een prachtig pand op het oog in Oosterhout-Centrum, maar Poppy’s kan alleen de vaste lasten niet opbrengen. Het inloophuis krijgt geen structurele subsidie en is daarom op zoek naar een onderhuurder.

Inpandige buurman

Ben jij die ondernemer of organisatie die samen met Inloophuis Poppy’s optimaal gebruik gaat maken van deze nieuwe multifunctionele ruimte? Het gaat om een oppervlakte van ca. 45 m2 op een aantrekkelijke, uitstekend bereikbare locatie. Huurmogelijkheden zijn er regulier (vast dagdeel/-en) of incidenteel (bijv. workshop, consulten, cursus, vergadering, etc.). Veel is bespreekbaar. Heb jij interesse of vragen? Neem dan contact op met Ad Jongmans op [email protected]

Over Poppy’s

Inloophuis Poppy’s is een stichting die zich inzet voor iedereen die geraakt is door kanker. Het Inloophuis is de afgelopen jaren gegroeid tot een vaste waarde voor haar gasten en een solide partner in het zorgnetwerk. Vanaf de nieuwe locatie wil Poppy’s verder bouwen aan deze ontmoetingsplaats.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen