Zwemmende broertjes Deen en Moos bij RTL Nieuws

Foto: Screenshot RTL Nieuws

Dit weekend zwemmen de Oosterhoutse broertjes Deen en Moos een stuk mee tijdens de Elfstedentocht van Maarten van der Weijden. 

Meer dan 30.000 euro

De zwemmende Oosterhoutse broertjes Deen en Moos gaan dit weekend een stukje meezwemmen met Maarten van der Weijden. Hij gaat voor de tweede keer proberen de Elfstedentocht te zwemmen. De broertjes hebben inmiddels al meer dan 30.000 euro opgehaald met hun zwemtocht. Dit geld is voor het KWF Kankerbestrijding. KWF Kankerbestrijding is een Nederlandse stichting die zich inzet voor bestrijding van kanker door middel van wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, patiëntenondersteuning en fondsenwerving.

Speciaal voor zusje Puck

Deen en Moos zwemmen speciaal voor hun zusje Puck die strijdt tegen leukemie. Op de speciale actiepagina vertellen zij hun verhaal: “In oktober kreeg ons zusje Puck de diagnose Acute Meyloïde Leukemie. Dankzij eerder onderzoek kan zij hiervoor nu goed behandeld worden. Geld inzamelen voor kankeronderzoek is dus super belangrijk. Wij vinden het zo tof dat Maarten dit doet. Daarom zwemmen wij een stuk mee en hopen veel geld op te halen voor dit goede doel. En we willen met deze actie Puck laten weten dat haar grote broers super trots op haar zijn!”

Item op RTL Nieuws

RTL Nieuws maakte er een item van dat gisteren in het journaal werd uitgezonden. Op de onderstaande link kun je het terugkijken. En doneren voor de actie van de jongens kan nog steeds via de link die daaronder staat. Doen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen