Houts Orkest sluit het seizoen af met gratis concert in Stadstuin de Schelp

Foto: Houts Orkest

Vanmiddag staat het Houts Orkest (voorheen Amicitia) op het programma als seizoensafsluiter in Stadstuin de Schelp. Het concert begint om 15.00 uur en de entree is gratis.

Houts Orkest

Het Houts Orkest (voorheen Fanfare Amicitia) is een bruisend geheel van koperblazers, slagwerkers en houtblazers. Het orkest vervult een belangrijke sociale functie binnen het dorp Den Hout. Er heerst een gezellige sfeer. Het orkest bestaat uit 25 à 30 actieve muzikanten en heeft een gevarieerd repertoire. Het orkest is aanwezig bij jaarlijks terugkerende activiteiten zoals Koningsdag, Nationale Dodenherdenking, Dauwtrappen en de intocht van Sinterklaas. Verder kun je vandaag voor de laatste keer genieten van de unieke kunsttentoonstelling in Stadstuin de Schelp. Vandaag om 17.00 uur wordt het zomerseizoen afgesloten en zal de tuin winterklaar worden gemaakt.

Word Vriend van de Stadstuin

Wil jij de Stadstuin financieel steunen? Dat kan door Vriend van de Stadstuin te worden. Je zorgt er dan mede voor dat Stadstuin de Schelp ook in de toekomst een artistieke oase kan blijven in het centrum van Oosterhout. Klik hier om het formulier te downloaden. Je vindt Stadstuin de Schelp aan het parkeerterrein de Vijzel aan de St. Janstraat in Oosterhout.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen