112

[BURGERNET] 53-jarige Oosterhouter vermist vanuit de Eline Verelaan in de wijk Vrachelen 2

Foto: BurgerNet

Sinds zondag 13 oktober rond 10.00 uur wordt een 53-jarige man vermist in de omgeving van de Eline Verelaan in de wijk Vrachelen 2.

>>> LEES HIER DE UPDATE INCLUSIEF NAAM EN FOTO VAN DE VERMISTE MAN <<<

Signalement

Sinds zondag 13 oktober rond 10.00 uur wordt een 53-jarige man vermist in de omgeving van de Eline Verelaan in de wijk Vrachelen 2. Dat bevestigt de politie aan de redactie van Oosterhout Nieuws naar aanleiding van een bericht van Buurtpreventieteam Vrachelen 2 & Markkant op Facebook. De 53-jarige man zou lopend zijn weggegaan en droeg op het moment van vermissing:

  • Groen/bruine jas (Tommy Hilfiger)
  • Blauw/grijs vest (Jogging stof)
  • Blauwe spijkerbroek (Verwassen)
  • Beige/lichtbruine bergschoenen (Zwarte zool)

Heb jij meer informatie?

De politie vraagt mensen die meer informatie hebben om zich te melden. Heb jij een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen en/of voldoen aan het signalement? Een onbekend voertuig (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving? Informatie/gegevens van andere getuigen die iets hebben gezien/gehoord? Camerabeelden, foto’s en/of andere informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek? Als je iets is opgevallen waarvan je vermoedt dat dit te maken heeft met deze vermissing, neem dan direct contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen