Begin jij het nieuwe jaar als miljonair?

Foto: Postcodeloterij.nl

Op Nieuwjaarsdag maakt de Postcodeloterij traditioneel de winnaars van de PostcodeKanjer van € 54,7 miljoen bekend.

PostcodeKanjer

Traditioneel maakt de PostcodeLoterij op 1 januari altijd de winnaar bekend van de PostcodeKanjer. Dit jaar is de hoofdprijs maar liefst € 54,7 miljoen die in de winnende postcode zal worden verdeeld. Hoe meer loten je als prijswinnaar hebt, hoe hoger het bedrag. Maar daarnaast worden vandaag ook de winnaar bekend gemaakt van prijzen van 1 miljoen, 5x € 547.000,- én vele andere geldprijzen. Wie weet stopt de rode PostcodeLoterijTruck vandaag wel in Oosterhout? Uiteraard houden we je op de hoogte! En op 2 januari lees je op Oosterhout Nieuws de volledige uitslag van de trekking van december en de 14e trekking van 2019.

Postcodeloterij eerder in Oosterhout

Overigens wonnen Oosterhouters eerder mooie prijzen van de PostcodeLoterij op Nieuwjaardag. In 2017 viel een troostprijs van 100.000 euro in Oosterheide. Bewoners in postcode 4904 KR aan de Van Leeuwenhoeklaan mochten met elkaar 100.000 euro verdelen. Op 1 januari 2015 verdeelden inwoners van Gangboord op het Kanaleneiland de troostprijs van 1 miljoen euro en op Nieuwjaarsdag 2012 viel de PostcodeKanjer in Breda. In 2000 viel de hoofdprijs van de Postcodeloterij op de eerste dag van het nieuwe jaar van 14 miljoen in onze stad.

Uitslag Staatsloterij

De trekking van de Oudejaarsloterij heeft inmiddels al wel plaatsgevonden. Maar liefst 6,3 miljoen Oudejaarsloten zijn er verkocht. De hoofdprijs van 30 miljoen is gevallen op twee halve loten en de winnaars hebben de loten gekocht in Enschede en Krommenie. Er wordt niet bekendgemaakt wie de gelukkigen zijn. Bij de vorige Oudejaarstrekking ging de hoofdprijs ook al naar Enschede, maar toen naar een abonneespeler. Heb jij je Oudejaarslot bij de hand? Klik dan op de onderstaande link om te zien of jij hebt gewonnen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen