Samen op zoek naar werk tijdens ‘Walk & Talk’ bij Theek5

Foto: Karin de Beer

Bij de Walk&Talk-bijeenkomst bij Theek 5 op 6 februari gaat het om de vraag hoe je positief naar de toekomst kunt kijken na het verlies van je baan.

Walk & Talk

Ben je op zoek naar werk? Kom ook eens naar de gratis netwerkbijeenkomst Walk&Talk. Dat is dé plek waar jij als werkzoekende ervaringen kan uitwisselen met anderen. Zo kun je anderen inspireren en zelf nieuwe energie opdoen. De bijeenkomsten worden maandelijks georganiseerd bij Theek 5. Telkens wordt er een ander thema behandeld, wat te maken heeft met solliciteren. Dus je doet meteen nieuwe kennis op en je blijft met een frisse blik in beweging.

Loopbaancoach Karin de Beer

Bij de Walk&Talk-bijeenkomsten van februari gaat het om de vraag hoe je positief naar de toekomst kunt kijken na het verlies van je baan. Verlies van je baan is een verandering waardoor je in een tussenperiode terecht kunt komen. Dit kan een onzekere periode zijn én een periode die kansen kan bieden. Loopbaancoach Karin de Beer bespreekt het thema herstel- en toekomstoriëntatie in deze tussenperiode door dieper in te gaan op de impact en betekenis die deze periode voor jou kan hebben. Ze geeft handvaten om met deze onzekere periode om te gaan zodat je weer inspiratie kunt krijgen voor jouw toekomst. Hierdoor kom je in de positieve spiraal en vergroot je je kans om een nieuwe baan te vinden en om met plezier je loopbaan te vervolgen.

Meer informatie

Deelname aan de Walk & Talk bijeenkomst op 6 februari tussen 10.00 en 12.00 uur is gratis, maar wel graag aanmelden via [email protected] Je vindt Theek5 in hetzelfde gebouw als Theater de Bussel aan de Torenstraat in het centrum.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen