Jaarverslag Pannehoef “We zijn weer een springlevend kunstpodium!”

Foto: Pannehoef podium voor passie

De Pannehoef heeft een goed jaar achter de rug, zo lezen we in het jaarverslag van het Oosterhoutse kunstpodium. Samen met alle vrijwilligers heeft de Pannehoef in 2019 hard gewerkt om weer helemaal op de kaart te komen. En… dat is gelukt!

Nieuw logo en renovatie gebouw

De Pannehoef heeft een fantastische gedaantewisseling ondergaan. Er werden een nieuw logo en een nieuwe huisstijl ontwikkeld en de website is helemaal vernieuwd. De naam werd veranderd in waar ze voor voor staan. Het werd: “Pannehoef, podium voor passie”. Gelijktijdig werd ook gestart met de renovatie van het gebouw. Elektrische installaties zijn gedeeltelijk aangepakt, Er is een start gemaakt met het vernieuwen van het toiletten. De hal, de serre en de grote zaak hebben nu een eigentijdse en frisse uitstraling. Ook de voortuin werd onder handen genomen en opnieuw aangelegd.

Uitgebreid programma

Een gebouw dat weer toekomst biedt aan verschillende activiteiten. En ook aan het programma is in 2019 hard gewerkt. Uiteenlopende activiteiten van het gezinscarnaval, Kerst Sing Along, deelname aan de Zomerkaravaan en een musical workshop tot en met een concert met de Eagles Tribute Band. Een keer in de maand kan je op dinsdag in de Pannehoef komen eten en is er line dance en salsa. Evenementen voor een breed publiek en met een lage drempel. Daarnaast is ook een deel van de vertrokken culturele gebruikers weer terug en is er een toename van vaste nieuwe gebruikers. Ook steeg het aantal vrijwilligers. We kunnen wel stellen dat de Pannehoef weer een springlevend kunstpodium aan het worden is. Hopelijk kun je er binnenkort zelf weer eens een kijkje nemen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen