Vandaag start inschrijving voor nieuwbouw huurappartementen Thorbeckestraat

Foto: Thuisvester

Vanaf 14 mei 17.00 uur tot 24 mei 17.00 uur kun je je inschrijven voor een nieuwbouw huurappartement aan de Thorbeckestraat in de wijk Slotjes-Midden.

Nieuwbouw aan de Thorbeckestraat

Het project is gelegen in de wijk Slotjes-Midden. Het plan is onderdeel van een herstructurerings-project en is gelegen aan het Wilhelminakanaal. Het centrum is op fietsafstand en op loopafstand zijn er diverse buurtwinkels bereikbaar. Thuisvester realiseert hier 40 huurappartementen en deze worden vanaf 14 mei 17.00 uur via Klik voor Wonen te huur aangeboden. Naar verwachting worden deze appartementen na de bouwvak van 2020 opgeleverd.

Prijzen en toewijzing

Vrijwel alle appartementen hebben een huurprijs van € 591,26, slechts 3 appartementen hebben een huurprijs van € 709,39 (excl. servicekosten van € 41,02). Deze woningen worden alleen aan personen met een passend inkomen verhuurd.Via deze tabel kun je zien of deze woningen bij jouw huishouden en inkomen passen. Of je daadwerkelijk in aanmerking komt voor een aanbieding is afhankelijk van jouw inschrijfduur, huishoudgrootte en inkomen. Na de sluitingsdatum worden de eerste kandidaten geselecteerd en door Thuisvester gebeld. Zorg er dus voor dat je telefonisch bereikbaar bent zodat je aan Thuisvester door kunt geven in welk appartement je graag zou willen wonen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen