Politie zoekt naar insluiper verzorgingshuis Volckaert-De Doelen

Foto: Politie/Bureau Brabant

De politie vraagt jouw hulp bij het vinden van een insluiper bij verzorgingshuis Volckaert-De Doelen op woensdag 12 februari 2020.

Insluiper Volckaert-De Doelen

Een nog onbekende man werd woensdag 12 februari 2020 omstreeks 16.40 uur door de 80-jarige bewoonster betrapt in haar appartement in verzorgingshuis Volckaert-De Doelen. Het slachtoffer vertelde dat ze visite naar beneden bracht en de voordeur achter zich dicht trok. Bij terugkomst opende ze deze deur met haar sleutel en ging naar binnen. Ze zag dat een onbekende man in de woonkamer bij haar dressoir stond. De man riep nog sorry en liep daarna snel haar appartement uit. Hij ging met de lift naar beneden waarna hij het complex aan de kant van het park verliet.

Signalement

Het gaat om een man met een licht getinte huidskleur. Hij is circa 1.80 meter lang en is 50 a 55 jaar oud.  Hij heeft een mager postuur en zwart achterover gekamd haar tot in de nek. Hij droeg op dat moment een donker jack.

Heb jij meer informatie?

De politie wil graag weten of jij deze man voor of na de insluiping hebt gezien. Wellicht weet jij zelfs wie deze insluiper is. Heb jij informatie die voor de politie van toegevoegde waarde kan zijn bij het oplossen van deze zaak, bel dan met 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Je kunt ook het online tipformulier invullen via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen