Toch nieuwe Aldi op locatie voormalige Boerenbond aan de Zandheuvel

De winkel aan de Zandheuvel vlak voor de opening in 2019
De winkel aan de Zandheuvel vlak voor de opening in 2019
Foto: Oosterhout Nieuws

Gisteren is er gestart met het (deels) slopen van het gebouw waar voorheen de Boerenbond heeft gezeten aan de Zandheuvel.

Voormalige Boerenbond

In het pand van de voormalige Boerenbond aan de Zandheuvel/Abdis van Thornstraat heeft vorig jaar heel even een Aldi gezeten. Een noodwinkel, want de winkelketen wilde graag een nieuwe winkel bouwen op deze locatie. In augustus 2019 werd bekendgemaakt dat de winkel zou sluiten en dat er snel een nieuwe winkel zou staan. Dat gebeurde niet en het Dongense bedrijf HowieHo opende er tijdelijk een Koopjeshal. Nu staan er hekken om het pand en lijkt er toch echt wat te gaan gebeuren.

Deels slopen en herbouw

Sinds deze week wordt er volop gewerkt in en om het pand. Er is gestart met het verwijderen van de asbest en eind deze week wordt er gestart met het deels slopen van het pand. Deze werkzaamheden moeten voor het einde van de bouwvak-vakantie zijn afgerond. Daarna kan er worden gestart met de bouw van de nieuwe supermarkt volgens de allerlaatste formule van de Duitse keten. Bij de verbouwing zal de ingang aan de Abdis van Thornstraat blijven. Het is de bedoeling dat de nieuwe winkel op 20 november haar deuren opent. Voor de Aldi is de nieuwe winkel aan de Zandheuvel de tweede vestiging in Oosterhout worden. Zij hebben al een winkel aan de Patrijslaan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen