Tweetal ramkraken bij BCC op de Woonboulevard bij Bureau Brabant

Foto: Wijkagent Matthew Ferouge (via twitter)

Tijdens de uitzending van het televisieprogramma Bureau Brabant wordt maandag aandacht besteedt aan een tweetal ramkraken bij BCC. 

Ramkraken bij BCC op de Woonboulevard

Het televisieprogramma Bureau Brabant op Omroep Brabant besteedt in de uitzending van maandagavond 16 november aandacht aan twee ramkraken bij dezelfde vestiging van BCC aan de Meerstoel. De eerste was op donderdagochtend 7 mei, rond half zes. Met een gestolen heftruck wordt de pui eruit gereden. De daders gaan er met computers vandoor. De heftruck bleek te zijn gestolen bij een bedrijf in dezelfde straat. De heftruck stond na de ramkraak nog half in het pand van BCC.

Tweede ramkraak

De tweede ramkraak is identiek aan de eerste. Het gebeurt op zondag 24 mei, rond kwart voor twee ’s nachts. Weer wordt met een gestolen heftruck de pui van de vestiging van BCC open geramd. Wederom worden computers gestolen. De heftruck is deze keer zo’n 50 meter verderop bij een fietspad achtergelaten. Deze keer was de heftruck gestolen bij bedrijf aan het Wilhelminakanaal Zuid. De politie zoekt uiteraard getuigen en mensen die misschien meer informatie hebben over de daders. Heb je meer informatie, bel dan een van de telefoonnummers onderaan dit artikel.

Bureau Brabant

Naast deze Oosterhoutse ramkraken wordt ook aandacht geschonken aan Diefstal en pinfraude in Eindhoven, Whatsapp fraude in Gilze en een woningoverval in Breda. Maandagavond om 18.00 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen