Coronaproof activiteiten voor Oosterhoutse jongeren tijdens kerstvakantie

Archerytag Shootout is een van de activiteiten tijdens Freeze
Archerytag Shootout is een van de activiteiten tijdens Freeze
Foto: inoosterhout.nl

Oosterhoutse jongeren van 12 tot en met 17 jaar kunnen deze kerstvakantie meedoen aan verschillende coronaproof activiteiten.

Freeze in de kerstvakantie

Speciaal voor Oosterhoutse jongeren tussen 12 en 17 jaar hen organiseert de gemeente Oosterhout samen met verenigingen, organisaties en vrijwilligers ‘Freeze’. Je kunt bijvoorbeeld FAT-biken, handboogschieten of meedoen met een TikTok-workshop. Wethouder Robin van der Helm: “Vanaf deze week gaat Nederland in een ‘strenge lockdown’. De strijd tegen het coronavirus vraagt veel van ons allemaal. Dat geldt zeker voor de mensen die getroffen worden door het virus, hun naasten en de mensen in de zorg.”

Programma Freeze

Van der Helm: “Ook van jongeren wordt veel gevraagd. We weten dat juist voor hen sociale contacten belangrijk zijn en dat de maatregelen flink ingrijpen op hun dagelijks leven. Met Freeze bieden we jongeren verschillende leuke activiteiten. Iets wat hen helpt de naleving van de coronamaatregelen vol te houden en zo samen met alle Oosterhouters de coronacrisis te lijf te blijven gaan.” Voor Freeze bundelen verenigingen, organisaties en betrokken vrijwilligers in heel Oosterhout hun krachten. Kijk op de link onder dit artikel voor het complete programma. Je kunt je ook nog aanmelden aan aanbieder van activiteiten via mail [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen