Kijk nu naar de tweede aflevering van De Mol Oosterhout

De kandidaten van 2020
De kandidaten van 2020
Foto: De Mol Oosterhout

De tweede aflevering van De Mol Oosterhout staat online. Arno, Emma, Luuk, Myrthe, Nicky, Ruben, Suzan en Wendy gaan op zoek naar de mol in hun midden.

De tweede aflevering

De kandidaten krijgen een moeilijk dilemma voor de kiezen, zullen zij de juiste keuze maken of blijkt achteraf dat zij toch iets anders hadden moeten kiezen? Daarnaast worden er voor het eerst portofoons gebruikt en moeten de kandidaten hun beste beentje voor zetten bij een loodzware opdracht. En hoe zit het nu toch met het mysterieuze vertrek van één van de kandidaten? Het blijft De Mol Oosterhout. Niets is wat het lijkt….

De Mol Oosterhout

Ondanks alle beperkingen vanwege corona, hebben de maken van De Mol Oosterhout afgelopen zomer toch het tweede seizoen op kunnen nemen. In augustus ging een groep van acht kandidaten in Oosterhout de strijd aan met elkaar om De Mol te ontmaskeren. Althans, zeven van hen. Een van hen was De Mol en probeerde iedereen om de tuin te leiden. Maar wie? Nog een korte uitleg voor wie het spel nog niet kent. De kandidaten van De Mol Oosterhout proberen zoveel mogelijk geld voor de groepspot te verzamelen door het spelen van opdrachten. De Mol saboteert de spellen om de pot zo laag mogelijk te houden. Aan het einde van iedere aflevering moeten de kandidaten een vragenlijst invullen over het wel en wee van De Mol. Wie het minst over De Mol weet moet naar huis. De pot is voor degene die in de finale het meest weet over De Mol.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen