Kijk nu naar de ontknoping en het antwoord op de vraag: wie is De Mol Oosterhout?

Finalisten De Mol Oosterhout
Finalisten De Mol Oosterhout
Foto: Screenshot Youtube

De zevende en tevens laatste aflevering van het tweede seizoen van De Mol Oosterhout staat online en krijgen we te weten wie De Mol is!

Wie is… De Mol?

Het is zo ver! Na 7 weken met zijn allen speuren naar De Mol, is het moment daar. In de zevende en tevens laatste aflevering van dit seizoen krijgen we eindelijk antwoord op de vraag … wie is De Mol? En wie wordt de winnaar en neemt de prijzenpot mee naar huis? In de laatste bloedstollende test zullen zij ook nog oud bekenden tegenkomen. En wie wordt na de gehele week te hebben meegemaakt, alsnog de verliezer? Daarnaast is te zien hoe de Mol tijdens de opdrachten te werk is gegaan. Kijk hieronder naar de finale en ontknoping van De Mol Oosterhout 2020!

De Mol Oosterhout

Ondanks alle beperkingen vanwege corona, hebben de maken van De Mol Oosterhout afgelopen zomer toch het tweede seizoen op kunnen nemen. In augustus ging een groep van acht kandidaten in Oosterhout de strijd aan met elkaar om De Mol te ontmaskeren. Althans, zeven van hen. Een van hen was De Mol en probeerde iedereen om de tuin te leiden. Maar wie? Nog een korte uitleg voor wie het spel nog niet kent. De kandidaten van De Mol Oosterhout proberen zoveel mogelijk geld voor de groepspot te verzamelen door het spelen van opdrachten. De Mol saboteert de spellen om de pot zo laag mogelijk te houden. Aan het einde van iedere aflevering moeten de kandidaten een vragenlijst invullen over het wel en wee van De Mol. Wie het minst over De Mol weet moet naar huis. De pot is voor degene die in de finale het meest weet over De Mol.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen