Georgina Gras-van de Veerdonk (14) stapt door voor de zorg!

Foto: Georgina Gras vd Veerdonk

De 14-jarige Georgina Gras-van de Veerdonk is de challenge ‘Sta(p) voor de zorg’ aangegaan en haalt zo geld op St. Vrienden van Amphia.

Sta(p) voor de zorg

Het is deze week alweer een jaar geleden dat het eerste officiële coronageval in Nederland werd gemeld. Al bijna een jaar lang lopen alle zorgmedewerkers de longen uit hun lijf. Soms wel 5 kilometer per dag. Om deze hardwerkende zorgmedewerkers later een moment van ontspanning te bieden zijn Stichting Vrienden Maasstad Ziekenhuis en Stichtingen Vrienden van Amphia een challenge gestart om geld op te halen.

Hart onder de riem

De Oosterhoutse Georgina Gras-van de Veerdonk van 14 jaar is een van de deelnemers aan de challenge. Ze hoopt op deze manier haar steentje bij te dragen aan deze actie. Georgina: “Ik doe mee om deze kanjers een hart onder de riem te steken. Vanaf 14 december zit ik thuis omdat ik niet naar school toe mag. Hierdoor mis ik het aantal km fietsen naar school, maar ook de 6 uur sporten die ik volg op school. Het alleen binnen zitten is niet echt mijn ding. Daarom had ik mezelf als doel gesteld om tussen 21 en 27 februari in totaal 25 km te lopen.” Inmiddels is ze al drie dagen op pad geweest en is de 25 kilometer al in zicht! Ze denkt er dan ook over om haar doelen aan te passen.

Sponsoring

Georgina laat zich sponsoren en haalt hiermee geld op voor deze actie. Haar doel was om minstens 100 euro op te halen, maar haar persoonlijke teller staat op woensdagmorgen al op ruim 250 euro! In totaal zijn er 95 acties die samen op woensdagmorgen al ruim 10.000 euro hebben opgebracht. Wil jij Georgina ook steunen? Klik dan op de onderstaande link of kijk op de website voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen