Welke horecazaak verdient een frisse start bij de opening van het terras?

Foto: Pixabay License / klimkin

Welke horecazaak verdient volgens jou een professionele schoonmaakbeurt van het terras voor een frisse start?

Voorbereiden heropening

De kans is groot dat de terrassen in Oosterhout binnenkort weer open mogen. Dat betekent dat veel horecaondernemers zich, na maanden dicht te zijn geweest, kunnen voorbereiden op de heropening. HYGENIQ wil de horeca graag een steuntje in de rug bieden met de actie ‘Een Frisse Start’. De horecagelegenheid uit provincie Noord-Brabant met de meeste stemmen krijgt een schoonmaakteam over de vloer dat de boel weer spic en span maakt voor de heropening.

Professioneel schoonmaakteam

Op een speciale website worden bezoekers gevraagd hun nominatie in te vullen en een motivatie achter te laten. De horecagelegenheid die uiteindelijk het vaakst genomineerd wordt, mag zich de winnaar van de provincie Noord-Brabant noemen. De dag voordat de terrassen officieel weer open mogen, staat er een professioneel schoonmaakteam op de stoep bij de twaalf winnaars; één uit elke provincie. Het team helpt de boel weer helemaal fris en fruitig te maken voor de heropening.

Breng nu je stem uit!

Welk Oosterhouts (eet)café of restaurant met terras verdient er volgens jou een frisse start? Je kunt eenvoudige je stem uitbrengen op jouw favoriete horecazaak met terras via de link onderaan dit artikel. Je kunt je stem uitbrengen tot 7 dagen voordat de terrassen weer open mogen volgens de maatregelen van het RIVM. Op dit moment is dus nog niet exact bekend tot wanneer dat zal zijn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen