Volop coronaproof activiteiten in de meivakantie tijdens derde editie Freeze

Foto: Gemeente Oosterhout

De succesvolle twee edities van Freeze tijdens de kerst- en carnavalsvakantie krijgen een vervolg in de meivakantie. Oosterhoutse jongeren van 12 tot en met 27 jaar kunnen dan opnieuw meedoen aan verschillende coronaproof activiteiten.

Freeze in de meivakantie

Van jongeren wordt er nog steeds veel gevraagd. Sociale contacten zijn belangrijk en de huidige maatregelen hebben een impact op hun dagelijks leven. Langzaam ontstaat er ook weer wat ruimte binnen de maatregelen om te kunnen organiseren. Zo kun je tijdens Freeze in de meivakantie bijvoorbeeld graffiti spuiten, honkballen, bubbel voetbal spelen of mee doen aan een city escape. Alle activiteiten worden coronaproof gehouden. Hierdoor is het tijdens de meivakantie iets makkelijker de coronamaatregelen na te leven, nog even vol te houden en zo samen toch veel plezier te kunnen hebben.

Schrijf je nu in!

Voor alle activiteiten moet je je vooraf inschrijven. Voor sommige activiteiten is het aantal beschikbare plaatsen beperkt, dus wacht niet te lang. Via de link onderaan dit artikel kun je je eenvoudig en gratis inschrijven. Je kunt hier ook een overzicht vinden van alle creatieve en sportieve activiteiten die in de meivakantie worden georganiseerd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen