Oosterhoutse actie voor Suriname: “Paracetamol is daar onbetaalbaar”

Foto: Stichting Kleurrijk Leven voor Suriname

De Oosterhoutse stichting Kleurrijk Leven voor Suriname is een inzamelingsactie gestart nu voor Surinaamse ziekenhuizen code zwart is afgekondigd.

Oosterhoutse actie voor Suriname

Krista en Paul Monteiro van de Oosterhoutse Stichting Kleurrijk Leven voor Suriname zetten zich al meer dan 15 jaar in voor kleinschalige hulp. En ook nu in heel Suriname code paars is afgekondigd en in de ziekenhuizen zelfs code zwart, komt de stichting in actie. Krista: “Ons hart bloedt. We zien en horen, met pijn in ons hart, op de TV en de radio dat Suriname de noodklok luidt.”

Code Zwart in de ziekenhuizen

In Suriname is voor de komende 2,5 weken een totale lockdown afgekondigd en het land is code paars. In de ziekenhuizen geldt vanaf vandaag code zwart. Dat zijn de hoogste risiconiveaus. Krista: “Corona is onbeheersbaar geworden. Medische materialen en medicijnen raken op of zijn al op. Onze stichting wil daarom binnen 2 weken medische materialen opsturen.” En daarvoor vragen zij jouw hulp!

Paracetamol en handschoenen

Krista: “Waar iedereen in Suriname mee geholpen is Paracetamol. Dat is hier helemaal niet zo duur, maar in Suriname is het een peperdure pijnstiller. Daarnaast is er veel behoefte aan desinfecteerde handgel en latex handschoenen.” Wil jij helpen? Lever dan de eerder genoemde materialen binnen 2 weken in aan de Burggraafstraat 6 of doe een donatie op IBAN NL 10 INGB 0670 372 757 tnv Stichting Kleurrijk Leven voor Suriname zodat deze middelen kunnen worden ingekocht. Wil je meer informatie? Mail dan met [email protected] of kijk op de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen