Adviescentrum ONE in augustus zeer beperkt open

Foto: ONE

In augustus is het adviescentrum van ONE aan de Nieuwstraat 2b alleen op zaterdag 14 en 28 augustus geopend van 10.00 –13.00 uur.

Oosterhout Nieuwe Energie

Wil je energie besparen? Of zelf opwekken? Maar weet je niet goed hoe of waar te beginnen? Leveren zonnepanelen voldoende rendement op, wat is een warmtepomp nu eigenlijk? Is het zinvol om mijn spouwmuur te isoleren? Wat ga ik besparen? Met al dit soort vragen kunnen inwoners van Oosterhout en omgeving terecht bij het Adviescentrum van Oosterhout Nieuwe Energie (ONE). Je krijgt daar écht onafhankelijke en gratis informatie en advies met betrekking tot alle aspecten voor het verduurzamen van je woning.

Ideële coöperatie

Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) is een ideële coöperatie die het gebruik van duurzame energievormen in Oosterhout stimuleert. Zij komt voort uit de daadkracht van vrijwillig betrokken ondernemers en inwoners van Oosterhout, die zich geheel belangeloos inzetten. De vrijwilligers bespreken jouw wensen, brengen de mogelijkheden in kaart én ze maken samen een stappenplan. Aangevuld met praktische adviezen om je woning energiezuiniger te maken. In augustus is het adviescentrum van ONE aan de Nieuwstraat 2b alleen op zaterdag 14 en 28 augustus geopend van 10.00 –13.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen