Heel veel positieve reacties op aangepaste opzet Oosterhoutse Kermis

Foto: Petra Köpp voor Oosterhout Nieuws

De Oosterhoutse Kermis 2021 ligt inmiddels weer achter ons. Wij vroegen op onze Facebookpagina wat de Oosterhouters vonden van de aangepaste opzet.

Veel positieve reacties

Woensdag was het de laatste dag van de Oosterhoutse Kermis en vroegen we op onze Facebookpagina wat men van de aangepaste opzet vond. De meningen zijn over het algemeen erg positief. Men vond vooral het compacte erg prettig en het was verrassend dat het grasveld Slotjesveld bij de kermis werd betrokken. Karin vond de kermis: “mooi compact, overzichtelijk veilig goed beveiligd.” Winnie vond het: “een veel fijnere opstelling, gezelliger en met een leuke mix van attracties.” En ook Ingrid is positief: “Wij zijn erg enthousiast. Leuke Kermis, toffe attracties voor ieder wat wils, goede opstelling en ’n supergezellige sfeer. Top gedaan!” Chantal geeft aan blij verrast te zijn: “Voor ieder wat wils, overzichtelijk, ruim. Ik vind t een blijvertje”.

Wel ver van binnenstad

Daryll vond vooral de oliebollen “Bolachelijk lekker”. Toch zijn het niet alleen positieve geluiden. Will geeft aan dat hij volgend jaar toch wel graag meer grote attracties terug zou willen zien en Debbie geeft aan dat de terrassen zo wel erg ver van de kermis vandaan liggen. John geeft aan dat hij vroeger alles beter vond. Laura: “Ze gaan toch bouwen daar dus dan kan het niet meer zo als het nu staat.” Marieke reageert op onze Facebookpagina: “Oo, was het kermis dan? Niks van gemerkt!”

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen