Expositie Zandsculpturen in Antoniuskerk wijzigt de openingstijden

Foto: Martin van Heugten

Vanaf 8 september wijzigen de openingstijden en is de expositie te bezoeken van 13.00 tot 16.30 uur van woensdag t/m zondag.

Expositie Zandsculpturen

De afgelopen periode hebben veel mensen al een kijkje genomen bij de Expositie Zandsculpturen in de Antoniuskerk. Soms in combinatie met een bezoek aan de Biënnale, maar vaak ook met de kinderen of kleinkinderen. De organiserende stichting Stoof krijgt dan ook vooral veel lof over de bijzondere kunstwerken in de kerk van architect Pierre Cuijpers. Het thema van deze expositie is: ‘Er klinkt weer muziek in de kerk’. Letterlijk en figuurlijk; naast de zandsculpturen hoopt de organisatie ook andere cultuur-uitingen een podium te bieden zodra de coronaregels dat toelaten.

Gewijzigde openingstijden

De expositie is van woensdag t/m zondag geopend t/m 27 februari 2022. Vanaf deze week is de expositie voortaan alleen nog ’s middags te bezoeken van 13.00 uur tot 16.30 uur. Op maandag en dinsdag is de expositie gesloten. De St. Antoniuskerk ligt aan de St.Vincentiusstraat 113a in Oosterhout. Je kunt gratis parkeren op de parkeerplaats voor de deur. Kaarten zijn te koop aan de deur van de kerk. Een kaartje voor deze expositie kost € 5,00 p.p. voor volwassenen. Kinderen t/m 4 jaar gratis en € 2,50 voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Dat is inclusief 1 koffie, thee of ranja. Een passe-partout kost € 7,50.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen