Fotowedstrijd voor kinderen met als thema ‘Op safari gaan’

Foto: MEK Oosterhout

Het MEK organiseert een fotowedstrijd voor kinderen tussen 5 en 12 jaar met als thema ‘Safari’.

Fotowedstrijd

Op safari gaan, dat klinkt spannend! Maar om op safari te gaan, hoef je niet naar een ver land te reizen. Je kunt gewoon op safari in je eigen achtertuin of in het park of bos in de buurt. Ga eens rustig staan, op je hurken zitten of op je buik liggen en kijk goed naar de misschien kleine, maar wel spannende en interessante dieren die je dan ziet. En vooral: maak er een mooie foto van. Als het je lukt om een mooie foto te maken, kun je meedoen aan de fotowedstrijd en een leuke prijs winnen.

Wat zijn de spelregels?

Maak een foto van een dier in je eigen achtertuin, het park of bos in de buurt en print die uit op A5 formaat (14,8 x 21 cm). Schrijf je naam, leeftijd en telefoonnummer op de achterkant van de foto. Lever de foto tussen 25 september en 2 oktober in op het MEK aan de Veerseweg 100. Bij inlevering van de foto krijg je een bewijs van deelname. Alle foto’s worden op het MEK tentoongesteld. Op 3 oktober gaat een deskundige jury van IVN de foto’s beoordelen. Per categorie worden de drie beste foto’s uitgekozen in de categorie 5 t/m 8 jaar en 9 t/m 12 jaar.

Prijswinnaars

De prijswinnaars kunnen op zaterdag 9 oktober tijdens de Duurzaamheidsmarkt bij de kraam van het MEK hun prijs komen ophalen. De prijswinnaars worden persoonlijk benaderd. Maar degene die niet tot de prijswinnaars behoren, worden ook beloond voor hun inspanningen. Zij kunnen met hun bewijs van deelname ook naar de kraam komen en mogen dan een prijsje grabbelen. Wat de te winnen prijzen zijn, houdt het MEK nog even geheim om het extra spannend te maken.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen