Willen jullie optreden tussen de Zandsculpturen?

Foto: St. Stoof

Stichting Stoof, de organisatie achter de Expositie Zandsculpturen in de Sint Antoniuskerk, nodigt alle Oosterhoutse koren, dansgroepen en muziekgezelschappen uit om op te komen treden.

Er klinkt weer muziek in de kerk!

De Expositie Zandsculpturen staat nog tot en met 28 februari 2022 in de Sint Antoniuskerk aan de Sint Vincentiusstraat. Het thema is: “Er klinkt weer muziek in de kerk”, maar vanwege de coronamaatregelen waren er tot nu toe nog geen live optredens ingepland. Inmiddels zijn de maatregelen weer wat soepeler geworden en nodigt de organisatie alle Oosterhoutse koren, dansgroepen en muziekgezelschappen uit om op te komen treden op het podium in de kerk.

Optredens van Oosterhoutse gezelschappen

De optredende gezelschappen krijgen een podium voor een optreden van 2 x 20-30 minuten op woensdag-, zaterdag- of zondagmiddag. De voorwaarde is wel dat het repertoire past tussen de expositie en in een kerk. Optredende artiesten krijgen uiteraard gratis entree en 1 keer gratis koffie of thee en het optreden wordt gepromoot via de mediapartner Oosterhout Nieuws en via de website zandsculpturenoosterhout.nl Als tegenprestatie dient het gezelschap minimaal 15 entreekaarten van 5 euro per stuk af te nemen. Deze mogen zij uiteraard doorverkopen om het optreden kostendekkend te maken.

Meer informatie

Let op! In de kerk is geen geluidsapparatuur aanwezig en er zijn geen zitplaatsen. Ook is de expositie gesloten op 25, 26 en 31 december en 1 januari. Inschrijven kan door naam, telefoonnummer en meer informatie over het gezelschap te mailen naar [email protected] of door het contactformulier in te vullen via de onderstaande link.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen