Oosterhoutse afdeling van De Zonnebloem zoekt nieuwe secretaris

Foto: De Zonnebloem

De Oosterhoutse afdeling van vereniging De Zonnebloem zoekt een enthousiaste nieuwe secretaris die affiniteit heeft met de doelgroep.

De Zonnebloem

Maar liefst 1,3 miljoen Nederlanders hebben een matige of ernstige lichamelijke beperking. Dit kan ervoor zorgen dat hun bewegingsvrijheid kleiner wordt en hun afhankelijkheid van anderen groter. Voor veel van hen is sociaal isolement een dagelijkse realiteit. De duizenden vrijwilligers van De Zonnebloem zijn elke dag actief om dit isolement te verkleinen. Zij gaan op bezoek, organiseren uitstapjes, bieden een luisterend oor en geven aandacht. Op deze manier kunnen mensen uitkijken naar iets leuks.

Secretaris afdeling Oosterhout

De Zonnebloem Oosterhout zoekt een secretaris die affiniteit heeft met de doelgroep van de Zonnebloem. De werkzaamheden kunnen grotendeels vanuit huis gedaan worden. Iets voor jou? Maak dan snel een afspraak om kennis te maken, want bestuurswerk bij de Zonnebloem is niet alleen leuk om te doen, het geeft ook een goed gevoel om iets voor een ander te kunnen betekenen. Meld je aan voor een kennismaking bij: Jannette Bruens, email: [email protected] Kijk voor meer informatie over de Oosterhoutse afdeling van De Zonnebloem op de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen