Nieuwjaarstalkshow vanuit Theater de Bussel op ORTS TV

Foto: Theater de Bussel

Op Nieuwjaarsdag 1 januari 2022 brengt de ORTS op televisie een nieuwjaarstalkshow vanuit Theater de Bussel.

ORTS Nieuwjaarstalkshow

Op nieuwjaarsdag brengen de ORTS en Theater de Bussel een speciale Nieuwjaarstalkshow op televisie. Presentatoren Ad Evers en Dolly van Dijk ontvangen in Theater de Bussel een twaalftal gasten die in 2021 in de spotlights stonden of dat gaan doen in 2022. Een terugblik maar nog meer een hoopvolle vooruitblik op het nieuwe jaar. Achtereenvolgens komen Burgemeester Mark Buijs, Priorin Maria Magdalena van Catharinadal, pastoor Jochem van Velthoven, Paul Oudenhoven (Prins Mienus XIV) aan het woord. De muzikale intermezzo’s worden verzorgd door het duo Fabienne Lantinga (zang) en Rick Schipperen (gitaar).

Nieuwjaarstoespraak

In het tweede blok komen wethouder Dees Melsen, Olympisch hockeyster Malou Pheninckx met gouden plak, hoofd techniek van theater De Bussel Evelyn van ’t Hof en eigenaar van vestzaktheater de Schelleboom Leonie Heemskerk, aan het woord. De derde ronde wordt ingevuld door jongeren die bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 gekozen hopen te worden. Wie gaan richting geven aan Oosterhout in de toekomst? Anne Lossez (Gemeentebelangen), Sander Mulders (VVD), Lalique Schoner (Voor heel Oosterhout) en Roland Rutten (CDA) delen met ons wat hen aantrekt in politiek, meestal niet echt een onderwerp voor jongeren. Tot slot luisteren we naar burgemeester Mark Buijs met zijn nieuwjaarstoespraak.

Meer info

De Nieuwjaarstalkshow wordt zonder publiek opgenomen en op 1 januari 2022 uitgezonden op ORTS Televisie om 10.00 uur, 12.00 uur, 14.00 uur, 16.00 uur, 18.00 uur, 20.00 uur. ORTS Televisie is via Ziggo te zien op kanaal 41, bij KPN op kanaal 1352 en via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen