Zondag weer Kletscafé in Theater de Bussel

Foto: Theater de Bussel

Zondag 30 januari is er vanaf 13.00 uur weer een Kletscafé in Theater de Bussel met Emile van Rooij, Marleen Helsloot en René van Bijnen.

Kletscafé en de gemeenteraadsverkiezingen

Kletscafé staat vanaf nu vooral in het teken van de komende gemeenteraadsverkiezingen. Het is de bedoeling dat tijdens de uitzendingen drie fractievoorzitters van de gemeenteraad op de sofa worden ondervraagd door Doktor van Rooij, in deze eerste uitzending zijn er drie fracties aan de beurt, te weten, Jan Schellekens fractievoorzitter van de nieuwe partij ‘Lokaal Open en Sociaal’, Petro Trommelen van het CDA en Willem Jan van der Zanden van Groen Links.

Oosterhoutse maatschappij

Na het sofagesprek volgt er een politiek debat met een drietal secondanten van bovengenoemde Partijen die ook op de lijst van beoogde partijen staan en iemand van GBV. In het eerste uur van Kletscafé komt de Oosterhoutse maatschappij aan het woord, waaronder Jacques Hendrikx. Hij vertelt over het jeugdontbijt op de scholen en Rogier Derks over het reilen en zeilen van het seniorencollectief. De presentatie is in handen van Marleen Hemmer en Emile van Rooij, de zaalpresentatie is in handen van René van Bijnen.

Meer informatie

Keltscafé is op zondag 30 januari in Theater de Bussel en het start om 13.00 uur. De toegang is gratis maar er wordt wel gevraagd rekening te houden met de geldende coronaregels.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen