Is de postcode KoningsKanjer van 36,7 miljoen in Oosterhout gevallen?

Foto: Nationale Postcodeloterij

Vandaag valt ergens de eerste KoningsKanjer van de Nationale Postcodeloterij ergens in Nederland. Misschien wel in Oosterhout?

KoningsKanjer

Speciaal voor de KoningsKanjer is de welbekende Kanjertruck in een feestelijk jasje gestoken. Wáár de gekroonde Kanjertruck op de rem trapt om als vanouds een groot wijkfeest te vieren, blijft nog spannend tot vanavond. Tijdens de live uitzending van RTL Boulevard wordt tussen 18.30 en 19.30 uur bekend gemaakt in welke postcode de eerste KoningsKanjer van de Nationale PostcodeLoterij is gevallen. Het traditionele wijkfeest vindt vervolgens plaats op 7 mei.

Verdeling van de prijs

Net als bij de jaarlijkse PostcodeKanjer in december, wordt ook het totaalbedrag van deze prijs verdeeld over deelnemers in de winnende wijk- en postcode. De helft van het bedrag gaat naar deelnemers die meespelen met de volledige winnende postcode (4 cijfers, 2 letters). De andere helft gaat naar deelnemers die meespelen met de winnende wijkcode (de eerste vier cijfers van de winnende postcode). Hoeveel iedere winnende deelnemer wint, is afhankelijk van het aantal loten dat de winnaar heeft, het aantal verkochte loten in de wijk en het aantal Kanjerpunten.

Prijzenregen door het hele land

Naast de KoningsKanjer van 36,7 miljoen euro verdeelt de Postcode Loterij vandaag nog honderdduizenden andere prijzen door het hele land. De gelukkige deelnemers die in de prijzen vallen, worden hier automatisch van op de hoogte gesteld. En uiteraard lees je de uitslag van de trekkingen op Oosterhout Nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen