Laatste kans om in te schrijven voor ZOMERschool Oosterhout

Foto: ZOMERschool Oosterhout

Je kunt je inschrijfformulier voor een of meerdere van de 46 activiteiten nog tot en met maandag 6 juni 2022 inleveren.

ZOMERschool Oosterhout

Juist in de zomerperiode liggen veel activiteiten voor 50 plussers stil. Hierop speelt de ZOMERschool in met het aanbieden van een groot aantal, leuke, meestal ook leerzame maar vooral gezellige activiteiten. Alles staat in het programmaboekje van de ZOMERschool. Vanwege de grote belangstelling zijn er ondertussen al wel een aantal excursies volgeboekt. Toch zijn er nog volop activiteiten waarvoor je je kunt inschrijven!

Volop activiteiten

Zo kun je nog naar de lezingen van historicus Bert Oudenhoven of van de Heemkundekring Oosterhout of de lezing over dementie. Ook de filmmiddagen bieden nog volop plaats. Zo is er een schitterende documentaire film Naar de Boeren met het verhaal over de vader van de filmmaker. Ook de dagtochten naar Omroep Brabant, Den Bosch en De Acht Zaligheden, high tea en workshop bonbons maken bieden nog voldoende ruimte voor enthousiaste deelnemers.

Meer informatie

Het programmaboekje is o.a. te verkrijgen bij SURPLUS in de Klappeijstraat 44, het gemeentehuis, de bibliotheek en de activiteitencentra De Slotjes, De Bunthoef en Dommelbergen. Inschrijven kan middels het inschrijfformulier uit het boekje of door het downloaden van het formulier via de link onderaan dit artikel. Er kan dus nog tot en met maandag 6 juni 2022 worden ingeschreven. De activiteiten zelf vinden plaats van maandag 25 juli tot en met vrijdag 26 augustus 2022.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen