Betsy de Keizer: “Een revolutionaire kijk op de toekomst van ouderenzorg”

Foto: Betsy de Keizer

Op donderdag 18 april kun je om 14.30 uur naar de lezing “Een revolutionaire kijk op de toekomst van ouderenzorg” van Betsy de Keizer.

Verhalen met Passie

In de reeks ‘Verhalen met Passie’, verwelkomt de Pannehoef een bijzondere spreker die haar licht werpt op de toekomst van de ouderenzorg. Betsy de Keizer neemt ons mee op een verhelderende reis door het veranderende landschap van senioren. Op haar zeventigplus leeftijd is De Keizer nog altijd actief, vooral op het gebied van het ontwikkelen van zelfstandige woningen voor ouderen. Ze heeft zich ook op maatschappelijk vlak ingezet, met lezingen over gezond ouder worden en betrokkenheid bij verschillende organisaties. Met andere woorden, Betsy spreekt uit ervaring en expertise.

Betsy de Keizer

Volgens Betsy bestaat ‘de oudere’ niet als uniforme groep; ze wijst op de enorme diversiteit en de unieke behoeften binnen deze populatie. Haar benaderingen zijn zowel innovatief als praktisch, variërend van het centraliseren van zorg in lokale gemeenschappen tot het bevorderen van geïntegreerde woongemeenschappen waar jong en oud samenleven. Ze pleit voor het gebruik van technologie in de zorg, het verminderen van administratieve lasten en het versterken van de rol van zorgprofessionals.

Meer informatie

De lezing van Betsy biedt niet alleen een blik op de toekomst, maar presenteert ook concrete oplossingen voor de uitdagingen waar senioren nu en in de toekomst voor staan. Het is een krachtige oproep tot actie, zowel voor individuen als gemeenschappen, om gezamenlijk een toekomst te creëren waarin senioren een actief en bevredigend leven kunnen leiden. De lezing plaats op donderdag 18 april om 14.30 uur bij de (tijdelijke) Pannehoef in winkelcentrum Arendshof 2. De toegang is gratis en reserveren is niet nodig.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen