Thuisvester viert bouw appartementencomplex Parck Warande

Foto: Thuisvester

Woensdag werd op feestelijke wijze een betonnen paal op de tweede verdieping van appartementencomplex Parck Warande geplaatst.

Parck Warande

Parck Warande bestaat uit twee gebouwen met in totaal 108 appartementen, waarvan 48 sociale huurwoningen en 60 vrije sector appartementen. Het plan is gelegen op de Intergas locatie aan de Warandelaan naast atletiekvereniging Scorpio. Het project is ontworpen om een diverse gemeenschap te huisvesten, met woningen voor verschillende doelgroepen. De appartementen worden omgeven door groen en liggen te midden van villa’s op ruime percelen, wat bijdraagt aan een rustige woonomgeving. Naast de bouw van de appartementen wordt ook geïnvesteerd in de aanleg van openbaar gebied, wat de leefomgeving en toegankelijkheid voor de bewoners zal verbeteren. De Warandelaan, een van de fraaiste lanen van Brabant, en de nabijheid van het Wilhelminakanaal maken de locatie aantrekkelijk. De bouw van Parck Warande begon in april en verloopt volgens schema. De oplevering van het project wordt verwacht in het vierde kwartaal van 2025.

Klik voor Wonen

Van 24 juni (17.00 uur) tot en met 1 juli 2024 (17.00 uur) biedt Thuisvester de huurappartementen aan het Kleinseminariehof via Klik voor Wonen aan. Er worden 2 woongebouwen gerealiseerd; gebouw A krijgt 48 appartementen en gebouw B 60 appartementen. De appartementen van gebouw A zijn al toegewezen aan kandidaten. Nu worden de 56 appartementen van gebouw B op Klik voor Wonen aangeboden. De 4 commerciële huurappartementen van gebouw B komen later dit jaar op Klik voor Wonen. Naar verwachting worden de appartementen in het vierde kwartaal van 2025 opgeleverd. Alle 56 appartementen hebben een huurprijs van € 879,66 excl. voorschot servicekosten. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen