Overvaller zonnestudio Rulstraat nog steeds voortvluchtig

Foto: Dickelbers [CC BY-SA 3.0]

De dader van de gewapende overval op de zonnestudio aan de Rulstraat is niet meer gevonden. De politie is nog druk bezig met het onderzoek. Dat meldt Burgernet Nederland via Twitter.

Gewapende overval

Dinsdagavond werd rond 20.00 uur een gewapende overval gepleegd op de zonnestudio in de Rulstraat in het centrum. Er is volgens de politie niemand gewond geraakt. Er werd een Burgernetbericht verzonden in de hoop de dader te vinden. Deze werd niet meer aangetroffen. Het zou gaan om een dader van ca. 1,75 meter groot, slank postuur en kort donkerblond haar. Hij was tijdens de overval gekleed in een zwarte jas en een spijkerbroek. Heb jij meer informatie? Bel dan de politie op 0900-8844.

Tweede gewapende overval in een week

Op donderdag 8 maart werd er ook al een overval gepleegd op Loonen Brillenmakers aan de Arendstraat. Een jongeman kwam de zaak binnen en stal brillen onder bedreiging van een vuurwapen. Hij ging er vandoor in de richting van de Heuvelstraat. De politie reed direct na de melding naar de Arendstraat waar de brillenwinkel gevestigd is. In de omgeving is door meerdere agenten en de politiehelikopter gezocht. Ook deze dader is nog steeds voortvluchtig.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen