De Karavaan gaat door Brabant trekken

Foto:

Vindt u dat uw club beter toegankelijk moet worden voor minder valide sporters, of heeft uw trainingsveld een opknapbeurt nodig? Iedere sportvereniging, groot of klein, kan weleens wat extra’s gebruiken. De Karavaan maakt het mogelijk om geld in te zamelen voor projecten van uw eigen club. 

De Karavaan start in november en finisht in het voorjaar van 2015. Vanaf november kunt u via deze website clubprojecten aanmelden. Dit is de kans voor uw vereniging om geld bij elkaar te krijgen voor de zaken die al lang op het verlanglijstje staan, maar die u nu niet kan betalen! De Karavaan sluit in het voorjaar af met l’Arrivée, een groot evenement dat in één dag door heel Brabant trekt. Iedereen kan gratis meedoen. De Karavaan passeert op die dag verschillende Brabantse topsportlocaties waarbij leden, familie, vrienden, kids en ook andere belangstellenden samen met de topsporters van Team Brabant Sport zeven sportieve uitdagingen aangaan. Met deelname aan deze uitdagingen gaan zij geld inzamelen voor onder andere het project dat uw vereniging heeft ingediend. 
Trots op de Brabantse sporter en sportvereniging 
Brabant is een sportprovincie bij uitstek, geen enkele andere provincie heeft zo’n rijk sportklimaat. Daar zijn we enorm trots op. De basis van dit klimaat, dat is de vereniging. De Karavaan heeft als doel om heel Brabant letterlijk in beweging te krijgen om die basis extra te ondersteunen. Daarbij willen de Brabantse topsporters, en de provincie Noord-Brabant, aan iedereen laten zien hoe actief en hoe belangrijk onze verenigingen zijn. Want zonder sportvereniging geen kampioenen. 
KLIK HIER voor meer informatie.
foto: Provincie Brabant
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen