Regionale bijeenkomst 45+ werkzoekenden

Foto:

Stichting Netwerk55plus, samenwerkingsverband van én belangenbehartigingsorganisatie voor -inmiddels- de doelgroep 45+ werkzoekenden in de regio Oosterhout ontvangt op vrijdag 14 november als gastsprekers  vertegenwoordigers van JobRotary en het UWV.

JobRotary is een landelijk opererende organisatie die oudere werkzoekenden individueel begeleidt en ondersteunt op weg naar nieuw werk. De ervaring leert bij deze doelgroep, dat het na een lange periode zonder werk lastiger wordt om weer aan de slag te komen. Het is dan prettig als een deskundige en ervaren JobRotary mentor kan helpen en sturen. 
Namens Job Rotary afdeling Breda verzorgt Harry Koopman, regio-coördinator JobRotary en voormalig bestuursvoorzitter Avans Hogeschool in Breda, de inleiding van de netwerkbijeenkomst. Hij gaat op de procedure en actuele mogelijkheden in, de goede selectie van kandidaten, de mate van succes, enz.
Het UWV wordt vertegenwoordigd door werkcoach Karin Baggerman, die de dienstverlening van het UWV aan oudere werkzoekenden presenteert. Toehoorders kunnen hun eigen vragen over bv. het werken als zelfstandige, vrijwilligerswerk, hoe verder na het het aflopen van de uitkering, enz. stellen.
De bijeenkomst vangt aan om 13.30 uur in het Rabobank Amerstreek-gebouw aan de Distributieweg in Oosterhout. Ontvangst met registratie vanaf 13.00 uur. Na afloop biedt de Rabobank de aanwezigen een drankje en hapje aan. De bijeenkomst sluit om 16.30 u.
Eventuele belangstellenden kunnen zich nog voor deze bijeenkomst aanmelden bij het secretariaat van de stichting, [email protected]; de toegang bedraagt Є5,-.
foto: netwerk55plus.com
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen