Laat je mening horen bij Young Generation

Foto:

De bank gaat graag de dialoog aan met jongeren van 18 tot 25 jaar. Hoe staan zij in het leven, wat zijn hun verwachtingen en hoe kijken zij tegen hun bank aan. En belangrijker nog: hoe zorgen ze ervoor dat ze de aansluiting vinden met elkaar? Daarom heeft Rabobank Amerstreek Young Generation in het leven geroepen: de speciale jongeren-community. Young Generation komt 6 keer per jaar bij elkaar om te discussiëren over thema’s die spelen bij de bank en/of bij de jongeren. 

Wat heb jij eraan?
Rabobank Amerstreek geeft jou de kans om jezelf te ontwikkelen op het gebied van netwerken, vergadertechnieken, mondelinge communicatie en marktgerichtheid.
Je kunt je stem laten horen.
Je ontmoet interessante leeftijdsgenoten.
Je maakt kennis met Rabobank Amerstreek en het reilen en zeilen van een organisatie.
Het staat goed op je CV.
Jouw frisse en vernieuwende kijk op het beleid van de bank zorgt ervoor de Rabobank kritisch blijft in het beleid.  Ben je student of werk je al? In beide gevallen kun jij als geen ander inzicht geven in wat er speelt binnen jouw doelgroep. 
Doe mee!
Young Generation van Rabobank Amerstreek is er speciaal voor enthousiaste jongeren uit de Amerstreek die graag actief meedenken met hun bank. Ben je tussen de 18 en 25 jaar en bankier je bij Rabobank Amerstreek, stuur dan een e-mail met jouw naam en contactgegevens naar: [email protected].
foto: Rabobank Amerstreek
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen