VV Oosterhout kan geen potten breken in Dordrecht

Vandaag de uitwedstrijd tegen VV Dubbeldam uit Dordrecht op het programma voor de zaterdag 1 van VV Oosterhout. Waar thuis nog verdienstelijk gelijk gespeeld werd voor de winterstop kwamen de mannen van Jeffrey van Korven er vandaag niet aan te pas. De eerste helft was voor beide teams een helft om snel te vergeten. In de tweede helft kon VV Oosterhout met Younes el Hamdi wat meer gevaar stichten. VV Dubbeldam was echter effectiever in het benutten van kansen en scoorde twee doelpunten.

Slappe Hap

Scheidsrechter Ulijn, die een goede partij floot, had een makkie vanmiddag en hoefde slechts een keer geel te trekken voor vasthouden, Brian Slagmolen mocht de kaart in ontvangst nemen. De eerste 20 minuten was het echt slappe hap in een partij die zich vooral op het middenveld afspeelde. Beide teams strooide kwistig met foutieve passes en soms met het maken van ongelukkige overtredingen. Vilein waren deze nooit. In de 20ste minuut besloot goalie Rumo van Oosten hier verandering in te brengen hij maaide over de bal en Nouradin was net te laat om dit slippertje af te straffen.

Hobbelend naar de thee

Zonder echt gevaarlijk te worden en met een onderbreking, om op deze eerste warme meidag, wat te drinken werd de echte thee bereikt: ruststand 0-0. De tweede helft was gek genoeg voor VV Oosterhout voetballend dreigender dan de eerste helft. Dit kwam met name door de tactische omzetting van de leiding. Brian Slagmolen verliet moegestreden, na lang blessureleed, het veld. Voor hem kwam de watervlugge Younes el Hamdi en Matt de gelegenheids-linksbuiten ging op zijn vertrouwde positie van linksback spelen.

Doelpunten tegen

Jammer dat deze omzetting niet in doelpunten resulteerde. Wat dit seizoen eigenlijk te vaak gebeurde, gebeurde weer uit een hoekschop kopte Dubbeldam de 1-0 binnen. Even hierna moest Rob van Vugt handelend optreden toen Raffalinho Karg Remco Droog al gepasseerd was tikte hij de bal van de doellijn. Na deze krachtsinspanning werd hij vervangen door Jeffrey van Korven, Jeffrey was vandaag manusje van alles, trainer, leider, materiaalman, daarnaast nog assistent-scheidsrechter en invalspeler. Begin er maar aan. Hierna de grootste kans voor VV Oosterhout deze middag Younes zag zijn inzet jammer genoeg langs de rechterpaal verdwijnen. Op het eind werden ‘the boys’ nog een keer verslagen. Uit een steekpass scoorde Michel van Kampen de 2-0.

Laatste wedstrijd

De laatste wedstrijd dit seizoen wordt volgende week gespeeld op ‘de Contreie’ tegen Good Luck, de fusieclub uit Raamsdonksveer. Hier is voor de winterstop VV Oosterhout figuurlijk nog afgedroog… Tijd voor revanche zou je zeggen! En daarna op naar de volgende jaargang in een hopelijk herbouwde kantine.

• VV Oosterhout – Good Luck zaterdag 13 mei aanvang 14.30 op sportpark de Contreie.

bron: facebook.com/voetbalverenigingoosterhout