Competitieteams Oosterhoutse Golf Club kunnen zich nog beter voorbereiden

Training Dames 1
Training Dames 1
Foto: Oosterhoutse Golfclub

De competitieteams voor 2018 van de Oosterhoutse Golf Club zijn weer compleet. Met maar liefst 14 teams is De Oosterhoutse actief in de NGF-competitie. De eerste wedstrijden beginnen op zaterdag 24 maart. Er wordt 5 weken gespeeld in poule-wedstrijden. In de Hoofdklasse wordt uiteindelijk in de kruisfinales op zaterdag 26 en zondag 27 mei bepaald welke club zich Nederlands kampioen van hun klasse mag noemen. De Oosterhoutse komt met Dames en Heren Senioren uit in de Hoofdklasse.

Oosterhoutse Golfacademy

Ook in de golfsport geldt dat goede training leidt tot beter spel. Alle teams worden getraind door de professionals van De Oosterhoutse Golfacademy. Head professional Brian Griffiths is van oorsprong een Schot die opgegroeid is met golf en nu met passie zijn kennis en kunde overdraagt. Brian beschikt ook over het “TrackMan systeem” waardoor hij beter in staat is om de swing en de balvlucht te analyseren en te verbeteren. De trainingsschema’s voor de competitiespelers zijn gemaakt en de verwachtingen zijn hoog gespannen!

Gratis trainingsballen

De Oosterhoutse wil ook voor niet competitiespelers, beginnende en gevorderde spelers de beste trainingsfaciliteiten bieden. Training leidt tot beter spel en daarmee tot meer spelplezier. De drivingrange wordt continu verbeterd en met de nieuwe Par-3 baan zijn de trainingsmogelijkheden aanzienlijk uitgebreid. Daarnaast is besloten om het gebruik van drivingrangeballen gratis te maken. De trainingsfaciliteiten van De Oosterhoutse zijn beschikbaar voor iedereen die het spel wil leren of verbeteren. Ook niet-leden zijn welkom en kunnen als trainingsspeler gebruik maken van de faciliteiten en het gebruik van gratis oefenballen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen