Nieuw team na samenvoegen F-jes en E2 bij OHC’01

Nieuwe E2 team
Nieuwe E2 team
Foto: OHC'01

Binnen Handbalvereniging OHC’01 waren er te weinig speelsters voor een volledig team F1 en een volledig team E2. Daarom is besloten om deze twee teams samen te voegen tot een volledig nieuw E2 Team. En dan is het voor de F-jes best spannend bij de eerste wedstrijden op een groot veld…

Overwinningsdansje

Voor de meiden van de F, Yasmin, Jenna, Amber en Kyra, was het even spannend om sinds vorige week te spelen op een groot veld en met iets andere regels. De meiden van de F werden direct door de enthousiaste meiden van de E, Maud, Lina, Nynke, Julia en Lynn hartelijk ontvangen. Meteen werd er alvast een overwinningsdansje bedacht! Helaas werd de eerste wedstrijd nog verloren.

Eerste overwinning

Afgelopen zondag moest de E2 thuis tegen Orion uit Zeeland. Na een onwennige start speelden de meiden rustig en goed samen! Nadat de eerste doelpunten werden gemaakt, kwam als snel het geloof dat ze de wedstrijd konden winnen. Met mooie aanvallende combinaties en goed verdedigen werd uiteindelijk met 10 – 3 gewonnen en was daarmee de eerste overwinning samen een feit! Komend weekend staat er weer een wedstrijd voor deur en gaan de meiden er alles aan doen om ook die te winnen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen